Detroit Continuum of Care General Membership Meeting

May 16th, 2023 1:30pm 3:00pm

NOTE VIRTUAL LOCATION:

We will be utilizing the online platform Zoom: register here

1:30 pm	Welcome
5 mins	
1:35 pm	CAM Transition Primer – Donna Price
30 mins	
2:05 pm	Strategic Planning – Safiya Merchant
5 mins	
2:10pm	CoC Competition – Amanda Sternberg
10 mins	
2:20 pm	Community Announcements
10 mins	
2:30 pm	Public Comments
15 mins	
2:45 pm	Adjourn

Next Meeting: July

10, 2023